All you need is Oxygen & SPACE
Mentoring
Team coaching
Individuele coaching
Interim management
Leergang Train de Trainer
Training communicatieve vaardigheden

Onze kijk op de werkelijkheid


Zuurstof en ruimte zijn de essentiële voorwaarden die nodig zijn om als persoon te kunnen ontwikkelen, groeien en leren. Dit verschilt niet met hoe planten en dieren in de natuur groeien en ontwikkelen, zolang er voldoende ruimte en gezonde lucht aanwezig is.

In figuurlijke zin ontstaan in een werk-/leeromgeving zuurstof en ruimte als de kernwaarden respect, vertrouwen, professionaliteit en humor aanwezig zijn. Het is onze kracht om te werken vanuit deze vier kernwaarden, zodanig dat iemand met ons vanuit zichzelf kan komen tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Dit is de insteek van waaruit wij werken; het met elkaar creëren van zuurstof en ruimte, op basis van bovenstaande vier kernwaarden, om te komen tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Onze wijze van werken

Onze werkwijze typeren wij als: authentiek, praktijkgericht, reflectief, professioneel, integer, persoonsgericht en resultaatgericht. Het leren, groeien en ontwikkelen van de persoon staat centraal waarbij de persoonlijke werkomgeving het uitgangspunt is.

Wat kunnen wij bieden

  • Mentoring van leidinggevenden in de zorg op operationeel en tactisch niveau
  • Individuele coaching
  • Team coaching
  • Training communicatie vaardigheden
  • Leergang Train de Trainer
  • Interim management op operationeel en tactisch niveau binnen Zorg en Welzijn en V&V

Spreekt onze werkelijkheid en werkwijze u aan, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Op basis van uw leervragen, wensen en behoeften maken wij een geheel vrijblijvend voorstel.